kvällsvideoblogg*

Hejbloggen, va precis ute och rökte med derin ska sova nu men ni måste bara se våran alldeles nya kvällsblogg hahahahahahahaha. puss


Videoinlägg kolla och älska

hej bloggen, har försökt att göra om litte men jag orkade inte .Så skit i det nu kommer de en litten tillbaka blick på dom senaste dagarna.
Lördag: jag träffade Ewelina vi drog hem till ellinore och festade.Fett kul hade vi kan ja berätta, Ewelina fick något spel och drack sprit med ketchup mjölk och lingonsylt uscccchh.Det värsta var att hon gillade det ?. Sen vid ca ; halv ett tog vi bussen hem sov hela vägen myspys.Sen blev de sängen på en jävla gång tack för en trevlig kväll folks.
Söndag: Vaknade och gick hem till ronja,hon va litte död men vi hade det faktiskt trevlig låg och snackade och ät chips ja fyllde ju faktiskt år.Men ja gillade att spendera min föddelsedag med ronja mkt trevligt.Sen drog ja hem och va litte med min mor.
Måndag:Skolan skolan skolan usch usch. Jag vaknade helt slut gick till bussen och möte Derin.Vi drog till skolan hade matte det gick faktiskt rikigtigt bra har prov på fredag.Sen spanska fick veta att vi har prov på fredag "SHIT".Det blir alltså dubbel prov inte kul!!!Sen hade vi dubbel engelska med Jane så jävla kul.Vi jobbade samtidigt som vi hade skit kul vi kom fram till att jag sjöng som Elvis .Sen satt vi och skrattade ått min fula röst i ett milenium.Sen drog jag hem snabbt för att sedan dra vidare till ronja.Vi gick upp till henne och tryckte i oss pringels mummsigt.Fast Derin kom ju till ronja och då tog dom slut på fem jävla sekunder snacka om att derin kan gnaga i sig när de gäller haha.Vi drog till gården och spenderade kvällen där.Derin har även lovat mig att hon ska bjuda mig på spicyhot efter som jag fyllt år.Det ser jag framemiott. Jag drog hem med Derin , min lille bror fyller år idag GRATTIS<3.Så vi käkade tårta mumms. Nu ska jag lässa min bok sen sova .

här kommer ett mkt försenat video inlägg kolla på oss och älska de är jah och wian.<3




test

test

test

test

test

test

TESTAR

TESST

ttest

leker lite med min blogg testar hur de kmr se utt

robbbiiin*

hejbloggen, igår partade jag med ewe skriver om det i morgon idag har jag varit med ronja och derin skriver om det imorgon nu e ja dö trött puss och kram från en super trött robbinandersson.



frtf på utflykt :D

Hejbloggen :). Är fortfarande på min "lilla uttflykt"Igår tog jag med mig roberts bror upp i bregen och klättrade som jag kallade det var vi ute och levde !fridlufsliv" hahaha de var skit kul för han ramlade på blötastenar, och hade hål i skorna och de var pissblött överallt så han var helt dyngsur och kall när vi kom tillbaka.Nu kallar han mig djävulsunge haha :P.Im a mean boy (A)de var faktiskt riktigt kul jag ska lägga utt bilder på honom när han kämpar tappert haha , när jag kommer hem :).Idag har jag inte gjotrt något alls bara tagit det lungt och äntligen kollat på flickan som lekte med elden.Den var sjukt bra faktikst.Snart ska jag väcka min sovande mamma och tvinga med henne till torp:).Sen blir de hemfärd runt klockan 3.Fyller ju år imorgon glömm mig inte?,jag ska träffa ewe ikväll och då ska vi fira mig ett jävla drag ska de bli :D.Sen blir de sova borta vart vi ska sova är lite av ett mysterium haha.Ni käner väl oss de blir väl sova i en lekpark eller buske någons stanns haha (A) nu ska jag kila kanske skriver ett inlägg i bilen på väg hem. Pussochkram från en taggad glad robbinandersson.


jag är på uttflykt haha

hej bloggen :). Sittert här på min lilla "uttflykt" till västkusten,Med roberts bror niklas (nukan han inte klaga på att han inte står med på min blogg :D) ja vad gör man här då inget alls faktiskt bara låter dygnet passera :) imorgon ska jag hem och festa med ewe :D men  ska kila puss och kram från en glad men uttråkad robbinandersson::)


bildbooommmmbbbb

Hej bloggen nu kommer den efter längtade bildbomben kommer alltifrån sommrastills nu pusss:D


mina två älsklingar i sommras <3 <3


jag och linn <3 <3 XD


jag innan newmoon med derin  förra lördagen <3 :)


i måndags innan jag åkta hem till ellinore :D.
en super söt liten kussin för 100 årsedan :D
den här bilden på min söta kussin (SE MEN INTE RÖRA) får avsluta bildbomben kommer mer när ja orkar puss<3


-*-

hejbloggen. har inte skrivit på ett bra tag. i Måndags så åkte jag hem efter skolan hämtade lite saker sen drog ja förbi ellinore och dom för dom har flyttat så dom bor typ vi skallberget :). Sen komm jag till mina syskon och mösss med dom hela kvällen :). igår (tisdag)-jag var ensam hemma med min lilla syster från typ halv 1 till 7 :) vi hadde kul.Vi lekte kurragömma och, kolla på film och spelade dator spel :).Helt okej, sen käkade vi mcd.Sen drog jag hem.Nä ja komm hem gick ja och la mig film sen sova.
Idag, jag vakande nyss ingen skola i dag är litte små sjuk ?.Så dde blir väl film och ligga och lata sig hela dagen ;).ska gå nu puss och kram från en nyvaken sur robbinandersson



skit skola :IO

hejbloggen,Började klockan kvart i 9 :) har haft nårra lektioner var nyss med ellinore och käkade vid högskolan så trött på deras äckliga mat :O. mår skit illa är på bibloteket nu har lämnat nårra böcker ska tillbaka till skolan nu och ha spanska gud va tråkigt :P. ska kanske sova oss mina syskon ikväll trevligt värre :D. ska kila puss och kram från en stressad arg robbinandersson <3



med krokofanteN ;)

Hejbloggen, Idag var ja inne och tog det lungt blev ingen mobil fett sur men de kommer i veckan.Sen drog ja hemm till ronja. Vi satt inne oss henne och pratade sen komm derin förbi :).Vidrog till centrum och in i ica och köpte litte mummsit :D.Sen satt vi och prata där typ 30min sen drog derin hem och ja och ronja hem till henne.vi tankade ner en film som hette Last house on the left typ den rekomenderar vi starkt super bra film bra skådisar och en bra handling,Bara att ronja skrek typ - JAG FINNS FÖR DIG BABY. så fort någon typ gjorde illa sig hahha snacka om att ja skratta hon e rolig i bland :P.Vi ått även lätt saltade chips med bearnas sås dipp stavning ?.Fett gott men jag ått för mkt ;);. bilder kommer i veckan när ja får min usb sladd :).Imorgon är de skola usch :P ,Men nu ska jag iallfall äta pliopp. och min mjukpepparkaka socker kaka :P . sen somna till en bra film . puss och kram från en trött men nöjd robbinandersson.



new moon

hejbloggen,precis kommit hem från en super bra kväll :).Gick med derin till bby köpte buss biljet sen fick vi vänta typ 30min på bussen i centrum :) träffade på min faster skoojs:), Sen gick ja o derin till sf köpte billjeter till våran älskade new moon<3, sen gick vi och träffade robbin o calle pratade med dom en stund sen gick vi till sf :).Vi skulle inte sitta brevid varandra men så jävla tur som ja har sätter sig ingeen brevid derin :D så vi satt brevid varandra :D.Filmen alltså ah den var fan sjukt bra :D.Alltså ja älskar värkligen allt hela rubbet :D, men de skumma är att hela filmen var ju bara baserad på 2ans bok ja har hört att dem slagit ihopp 2an och 3ans bok men tydeligen inte :P? nu längtar ja tills nästa film som säkert kommer om ett och ett halvt år :P?.Aja hade en super kväll med derin. och nu bblir de film sen sova. bilder kommer när ja hittar usb sladden till digitalkameran .
Puss och kram från en mkt nöjd och trött robbinandersson.
btw i morgon får ja äntligeen men nya samsung jet :D."det är fint att peka" haha ;)NATTI


hejsansvejsan *'

Hejbloggen:),Igår så drog ja ju utt med derin då vi drog till stan, gick runt där in i våran skola och sen donken sen runt 22:00 tog vi bussen mott bäckby haha så jävla kul i bussen vi satt och sjöng HALLooo över hela bussen så en gammal gubbe vart helt röd i ansiktet och tänkte slå oss.Hahhaha klockrent hela bussen hatade oss men sowhat :D?. Sen drog vi ialf hem :).Idag har jag bara legat och kollat på film.Väntar på att klockan ska bli ssju gissa varför jo för då kommer derin och hennes systrar och hämtat mig.Gissa varför ? Jo för vi ska se NEW MOON :D. yyeey:D,de ska bli så jävla kul som ja längtat :D:D.Ah finaly :P, men nu ska ja kolla vidare på nåågon skit film pussochkram från en förväntans full super glad robbinandersson-

i miss you and i miss usss what happend whit us, bestfrend forever haha what a joke .,



thank good its friday

hejbloggen<3, Idag var de ju då skolan vi hadde bytt från viksäng till kamsport center haha ja hade en litten workout igymmet hahaha fett ful sen drog ja och käka me ellinore :), kycklingklubbor fett gott första gången:).Sen drog ja hem bytte om och så där sen drog ja och derin till oxbacken och hällde i oss litte xcider muums :). sen fick vi skuss hem av hennes systrar :).Nu har ja precis kommit hår fixade mitt hår :), och nu ska vi strax utt igen tror de blir hänga i bäckby:).ska dra nu puss och kram från en normal litte över pigg robbinandersson ;).

Im gonna fight to find my self me and no one elsssse



a love game

Hejbloggen, Idag vaknade jag fixen, sen drog ja med derin till skolan.Vi var försenade som fan men de gjorde inget, våran lärare hade strull med tbanan i sthlm så han  var ochså försenad så vi slapp undan.Sen så funkade inte overeaden så de blev ingen lektion så vårat prov flyttades fram jippie :D.Sen drog vi hem slutade 1 fett sköönt :).Ja var hemma en stund sen så drog ja utt till derin vi skulle till bäckby men vi orkade inte hoppa av bussen ::P.Så vi åkte till råby och va iråby centrum.Vi gjorde absolut ingenting bara va fula och skrattade.Sen så efter nårra timmar drog vi iallafall till bäckby :).Då drog vi in i gården och träffade bla Hoda och Ronja <3. och vi tog de bara lungt och pratade och så dära.Sen gick ja och derin hem.Kaos på hemvägen som vanligt men men :P.Sen gick ja utt med min saknade ewe och röökte :P.vi satt och snackade och smookade :),.Nu har ja precis duschat så nu bilr de film sen sova.Min första lektion i morgon är idrott men gudarna vet vart vi har idrott haha ?.Aja vi får väl se hur ja och derin  lyckas ta oss till ditt vi ska vara de får bli en annan story.Bilder från dagen kommer säkert någon dag. Pussochkram från en nöjd men skittrött robbinandersson:)


hejsan*

Hejbloggisen.Drog utt med derin till råby vi köpte min älskade mjukpepparkaka ;:) sockerkakasom smakar pepparkaka mumms så satt vi inne i råby biblotoket och ått de och drack hallon soda.Fypå oss ;:P sen åkte vi till bäckby och hängde igården sen gick jag hem.Sen har jag bara myst hemma nu ska ja spana på min älskade film twilight :). Har energidricka och chips myssspyss:).börjar 10 ii morgon så :). Snart fyller ja år ni sparar väl pengar till nått fint hoppas jag haha :)<3 pussochkram från en kvällspigg glad robbinandersson :)

livin lie

Hejbloggen. Igår sov ja borta därför inget inlägg :). Var med derin oss calle och tog de lurre sen drog ja och derrin till willys på eriksulnd. Vi hadde de roligt, Idag så vaknade jag drog till skolan.Sen gick jag igenom en tråkig skol dag men nu har ja slutat så ja ska snart iväg med derin någon stans vet inte vart de blir :). Har faktiskt färgat håret mörkt :), ganska nöjd faktiskt men ska dra nu, love you .
puss och kram från en glad pigg robbin andersson

Xoxo*^^

Hejbloggen, Sitter iskolan läser litte filosofi tråkigt.Ått nyss donken de var gott och onyttigt kommer snart iallfall rullafram.panik i morse när jag skulle upp till skolan fick stressa som fan men glömmde inte ta med mig tröjan min kusin ska få av mig :).Stolt över mig själv, vi har faktiskt haft filosofi hela daagen börjar tröttna.Vill ha enregi dricka har variit sugen sen igår :O.Ska väl ta moppen till willys idag och shoppa några :D.Sen vill jag bara säga att jag älskar Twilight böckerna filmen allt de är så grymmt bra :O? . Fick den förstA boken av min faster i föddelsedags present förra året.Vart beroende ,lästa twiligt hela första veckan på min thailand semester haha :D.SNART KOMMER ANNDRAFILMEN YES YES YES :D. ska kollla på första filmen idag igen (A). Aja ska sluta tråkauter puss&kram från en sur men endå glad robbinandersson ,


firstiwasafraidiwaspettrified haha(8)

Hejbloggen.Idag tänkte jag skippa skolan för jag mådde dåligt men sen gick ja iallfall :).Det var en helt okej dag bara att jag idag förstod hur äckligt det ärmed cheeseburgare uscch fick kväljningar :O.men men ja och derin åkte till oxbacken och var med calle en stund sen hemm och typ bara tagit detlungt.Är fett sugen på energidricka men allt har fan stängt nu men men.Imorgon efter skolan tror jag faktiskt ja ska investera mig ett par jeans eller ett par addidas prasselbyxsor vi ¨får se hur de blir men ska sova nu...pussochkram från en illamående menglad robbinandersson<3

FUCK YOU"



im falling appart

hejbloggen.:) Har inte skrivit på några dagar.Har sovit oss farmor hela helgen har typ inte gjort nått träffade vanessa en sväng i fredags det var trevligt, sen i går då (lördag så träffade jag min farfar soom ja inte träffar ofta alls det var jätte kul:?)sen så umgådes jag med min sara, Vi käkade kina muummss säger ja bara , sen var vi hemma oss min faster<3, och gjorde inte så mkt ja träffade mina anndra två små kussiner, sen åkte vi till farmor och träffade min lillasyster :), helt enkelt en trevlig dag.Idag åkte jag till bäckby treäffade derino ch andreas vi hängde bara vid fyrkanten och pratade sen gick ja hem med sunny <3 .Senare så gick ja till hkt och träffade derin vi var där och bara snackade :). nu sitter ja här och sjunger har inte kunna gjort de har ju varit sjuk.Älskar värkligen att sjunga men tror inte min familj gillar när ja sjunger flör ja sjunger inte direkt tyst:P, och inte fint heller men thats life :D, NU ska ja fortsätta med min sång pussochkram från en glad sångfågel vid namn robbinandersson ;)<3,


och till dig din pussy. youre so dead and gone fore me Fuck off ,




on my way up

Hejbloggen. Jag har varit för sjuk för att kunna skriva blogg men nu e ja på väg mott bättre tider . Imorgon tror ja att ja ska sova oss farmor :). Alla får ha de så bra pussochkram från en trött sjuk men på väg upp robbinandersson

Pappa igår var de 3år sen du lämnade oss 3år har de gått av längtan och saknad.  Jag älskar dig och hoppas vi någon gång ses igen. johan andersson min pappa jag älskar dig



make my pain go away mf

hejbloggen, jag ligger fortfarande här med mina smärtor.Jag ska iallfall till doktorn idag klokckan 2, Hoppas groft att jag får pencilin.Tänk så skönt att fåvara frisk. jaja har iallfall börjat få ont i öronen . KULLL VA? . inte de minsta  men nu ska ja klä på mig. sen blir de åka till oxbacken om ja inte svimmar eller dör på vägen . Whis me luck ,
kram och puss fråm en sjuk arrg robbinandersson

hataaaaaaaaaaaralllllllllllllt

hejbloggen,  ååååååååhhhh varför händer det här mig ?. Jag hatar mitt liv just nu. jag kan  slå vad om att de är halsfluss. Jag har så jävla ont  halsen. DET FINS INTE EN ENDA JÄVLA VÄRKTABBLET, INTE EN ENDA TE PÅSE OCH INTE ENS EN GNUTTA HONUG. jag vill bara lägga mig ner och gråta allt skit på en och sammagång.Hopppas ja kan få en akut tid till oxbacken imorgon. Så ja kan få pencilin, nu ska ja väl  försöka sova med min äckliga fittttttttthals...
goddnattttttttttttt...............

Usch.

Hejbloggen.Inatt somnade jag typ 4 sen vaknade jag typ 6 alltså när ja sovit 2timmar av att emma ville prata med någon itel när hon gick till tåget.Så jag tror ja pratade med henne i sömnen ?.Minns typ inte ett skit av vad vi prata om.Förlåt (A), sen vaknade ja typ 10 då drog ja till skolan!. alltså ja orkade värkligen inte äta luch alltså mat är så äckligt nu förtiden.Så en ynka cheesburgare fick bli min lunch. Efter skolan åkte jag hem sen har ja bara varit hemma.känns som jag börjar bli sjuk,jag vill inte men på ett sätt skulle de va lite skönt att slippa tänka på allt några dagar.Men nej ja ska kämpa på, jaja de va allt från mig blir film och bad sen sleep . pussfrån en illamående trött robbinandersson


felfelfelfelfelfelfelfel

hej bloggen.Igår så åkte ja ju till farmor när jag väl kom dit gjorde jag inte ett skit.Gick och la mig ca 8 somnade jag typ 2.Låg och kollade på film.
Idag vaknade jag oss farmor sen har jag bara varit där och tagit det lungt.Sen när ja och mamma komm hhem så rök de från huset som fan och brandlarmet.Skrek som en stucken gris,hahaha min överdrivet "smarta"bror försökte rosta mackor.Så dom började på något höger att brinna haha shit de stinker fortfarande Brända bröd i hela huset.Så jävla skabbigt hela min jacka , blääää.men nu ska ja kolla påå film sen sova skolan imorgon.

varför blev allting så fel för ?.saknar mitt gamla liv :'/.


Idag är de farsdag på på onsdag var det 3 år sen du försvan, och om någon vecka din födelsedag. Saknar dig så oerhört mycket pappa. Jag älskar älskar dig så otroligt mkt hoppas du värkligen vet det. 

Johan andersson, älskad och saknad.


.

Hejbloggen.
Igår fredag så, efter skolan drog ja hem fixade mig och sådär.Sen åkte ja och handla med mamma sen möta jag upp ewepå skälby. Sen gick vi och möte upp derin vid tunneln.O så drog vi till vetterstorp vi kom ditt,Hadde trevligt lyssnade på bra musik och sjöng.Sen slutar mitt minne att funka. Men jag har fuckat till det ganska ordentligt :/,.
Idag, lördag är världens skit dag mår inge bra alls vill ha någon att prata med.Men de ffins ingen som värkar ha tid så jag pratar väl med mig själv.

im afraid i wont see you agin.:(

ALLT ÄR FUCKT UPP

thenewclassic

Hejbloggen. Idag så var det ju skola, sen slutade jag tjugo i ett.Sen drog ja och derin hem.Sen var ja hemma någon timma, sen drog vi till vetterslund.Vi har ju inte  varit där sen ilördags så de va kul att träffa dom igen.Sen gick vi till bäckby och träffade hoda och lisa pratade litte med dom trevligt vare.Sen så gick vi och träffa ronja som man häller inte vart me på ett tag.Sen fick jag skuss hem av derins syster väldigt snällt ;).o nu ska jag kolla på dem nya 2 Johan falk filmerna.Älska,pussfrån en trött glad men samtigit JÄVLIGT irreterad robbinandersson.



Step up

Hejbloggen. Igår så var jag utt med derin&andruva. VI satt ine i bibloteket och pratade om laxeringsmedel.HAHAH.Sen åkte jag till viksäng och sov oss farmor, mkt trevligt :).Idag så började jag 09:50 och slutar 13:00 SÅSKÖÖÖNT (k). Nu sitter jag då i skolan med derin :), vi börjar snart svenska sen slutar vi :)och idag blir de nog umgås med derin oss elinore i vetterslund. Sen vill jag bara på peka att jag snart fyller år jippiie ;D..Nuska ja in på lektion , pussochkram från en varm men glad robbinandersson



just den robbin

Hej bloggen, Idag så var de ju då skoolan filosofi hela dagen. Det var ju lungt sagt jobbigt, men ja e ju så duktigt så ja klarade det perfekt.Jag redovisade min tidnings artikel om Josef fritzl , Det gick väl bra men hatar att läsa upp saker högt.Men sen blev de sluta 1 timme tidigare drog hem och kollade på film, Sen åkte jag ner på stan satt där och degade i 30minuter.Medans jag väntade på mamma som komm vid halv sju då drog vi till skalberget.Sen har vi bara varit här och haft de trevligt.Och nu gör jag inget alls , funderar på att fota på porträttstudion någon dag.Men bara för skojs skulle man ser ju utt som en avkomma ifrån shrek men det är sånt som får lössa sig själv.Eller va tycker folket, Föresten så vill ja färga håret mörkbrunt.Nu ser man ju helt skottskadad utt i håret de går ju värkligen inte för sig.Men nu ska ja väl sluta tråkasönder ser , pussochkram från en glad trött robbinandersson

- *^

hejsan bloggen. Idag så har ja inte gjort något förutom att vákna och tog bussen, till skolan men jag blev försenad, men inte mycket alls faktiskt.sitter och har Filosofi mkt intressant "skulle man ju kunna tycka".Skriver mer sen kramochpuss från en trött och uttråkad robbinandersson


love it or hate it

Hej bloggen, Idag blev du ju skolan , fick sluta tidigare vi skulle bara låna en bok på biblan sen sluta :D, då träffade jag Emma :), vi hängde på stan och lekte med livet :P, sen drog vi till min farmor och fick litte mat supergott, sen så åkte jag hem , träffade derin åkte till bby centrum hängde där en stund sen hem , nu kollar ja klart världens bästa film kan värkligen rekomendera confessions of a shopaholic :), ska kolla nu pussochkram från en glad robbinandersson,

i have promised my self not to fall in love but i think its to late,

och till er coola killar där ute som tror ni bara kan ta för er , en sak bara när ni säger bög till mig vill ja bara säga att ja inte bryr mig det minsta waste of youre time, för de där ordet är liksom so last year jag har lärt mig att skita fullständigt i vad andra tycker de fins bara en robbin andersson och jag tänker alltid vara jusst den robbin andersson ni " hatar så mkt"  så love it or hate it , jag går i väg med ett leende på mina läppar och huvet högt no mather what
peace ;)

PUt it in tha boooox in tha boox

Hej bloggen :), nu sitter ja i skolan kom hit helt i onödan för jag och derin hade jobbat dom två sidorna vi skulle göra idag så vi har ingen matte för vi e BÄÄSSSTT:D Så vi börjar typ vid 10 eller något sånt då ska vi ha natur :), Sen blir det MAAT. Jag är värkligen skit hungrig ja svälter okej nu överdrev jag men iallafall så e ja skit hungrig men nu ska jag vill kolla på en film elr nått pussochkram från en TRÖTT men glad och skitt hungrig robbinandersson.-. 

butterfly fly away

hejsansvejsan, Idag har ja typ gjort nada. Var oss ronja en stund på morgonen det var det ända sen har ju typ bara varit hemma, Tror jag ska på bip snart faktiskt.så är de . pussoch kram från en tråkig robbinandersson

fredag,lördag

Heejsan bloggsen:) inte skrivit på et tag igår träffaADde jag Emma. Det var skit länge senså vi hängde på stan en stund fixade litte drinkish,Sen bar de av till vetterstorp shit hel galen kväll e allt ja kan säga.Derin kom ialf efter en sttund och vi hade skit kul tror ja haha :P.
Idag så vaknade ja oss farmor i viksäng sen drog ja hem praTade med mamma och fixade mig sen till veterstorp med Derin, haha sen kom lisa och hoda ,sen gick ja och lisa bus eller godis med lakan på oss hahaha vi såg utt som riktiga idioter vi fick ialllafal en marabou bubbel en toblerone och en karta strepsil eller va de heter haha , bilder på oss kommer om hon kan skicka haha :P , ja sen drog ja och ewe till bäckby sen gick vi hem :), så liger det till haha  pusss från en litte borta asssstrött men glad robbinandersson,

RSS 2.0