=/

BaraRobbin.
Hejsansvejsan.Har ju då varit med Ronja vi kollade på film och hade oss och så var faktiskt Ewe förbi en sväng.Ronja gjorde fruktsallad med grädde till mig det var smaskigt ska jag säga er.Sen kilade jag hem och nu så ska jag ta och sova men först blir det film.Tänkte ja skulle "höja & plöja" innan jag somade jippie ?.


  • Paco rabbane "one million".
  • Att de är gratis att mmsa bilder till bdb.
  • Att jag blivit bättre i skolan?.

P/R onemillon: Det är ju då en parfym och den luktar värkligen frächt.och lukten håller isig.Den kostar mellan typ 600-730.Köpden =).

Gratis mms: Alltså varför kör inte bloggen med det ? Det är ju hur skönt som helst att bara kasta iväg ett mms och skriva en liten texst.Sen att de är gratis är underbart skämms på bloggen som inte har de gratis.

Skolan : Tror det börjar gå ått rätt håll nu iallfall käns som jag är lite mera aktiv och försöker haka på .Ska tydeligen ha "uppföljningsmöte" nu på Torsdag redan ? Käns som vi nyss hade möte men hoppas på de bästa och kör mitt race.


  • Västerås
  • Tjejer som visar rumpan i "jeans leggings"
  • Mcd.
Västerås: Alltså är så trött på skiten Folk växer inte upp alla snackar skit om alla.Alla hatar alla ? ja tror inte "money makes the world go around" Rätt är : All the hate spining this fuc**** world around".

Rumpan i leggings: Alltså dont hate me nu men "dom flesta" som köper jeans leggings har ingen jäv** träja över så man ser dom små smala rumporna.Alltså ska man ha leggings dra över en tröja usch de ser ju förskräckligt utt.

Orkar inte tänka är för trött goddnattt..

Hon va allt med det förändrades hon högg mig rakt i hjärtat ingen fatta hur det kändes.
Du var en sån som aldrig glömde vem jag var du såg mitt inersta,
men nu fins du fan inte kvar du slet ut mitt hjäta grävde ner det,
i ett hav men om man lyssnar noga kan man höra mina hjärt slag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0